Şerban Huidu, Crăciun în avans cu foştii colegi - FOTO

26 decembrie 2011 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Masă mare la un restaurant din Bucureşti, înainte de Ajunul Crăciunului. "Cârcotaşii" s-au strâns în jurul fostului lor coleg Şerban Huidu. Anii trecuţi petreceau împreună la munte.

La mai bine de două luni de la teribilul accident de circulaţie în care a omorât trei persoane, Şerban Huidu este încă marcat.

Dezbrăcatu le-a pupat cu foc pe fete, la plecare

Şi pentru a nu se simţi abandonat chiar de Sărbători, foştii săi colegi de la emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" l-au scos la restaurant înainte de Ajunul Crăciunului.

Găinuşă s-a îngrămădit cu bebeluşele într-un Ford Ka

Dacă anii trecuţi petreceau împreună la munte, anul acesta echipa s-a rezumat doar la o ieşire la masă. Dezbrăcatu, Mistreţu, Găinuşă şi Bebeluşele s-au strâns la un local din zona Băneasa unde au petrecut câteva ore.

La ieşire, Şerban Huidu părea foarte bine dispus, pe semne că întâlnirea cu foştii colegi i-a mai încărcat puţin bateriile. Nu la fel de norocos a fost Mihai Găinuşă. Acesta a fost nevoit să se înghesuie cu Bebeluşele într-un micuţ Ford Ka pentru a putea ajunge acasă.

Nu mai conduce de aproape trei luni

Şerban Huidu a provocat, pe 16 octombrie, un teribil accident de circulaţie. Atunci, trei oameni, care se aflau într-un Logan izbit frontal de Mercedesul condus de Huidu, şi-au pierdut viaţa.

De atunci, Şerban nu s-a mai urcat la volan, şoferi fiindu-i fratele sau soţia. Acesta s-a şi retras din viaţa publică şi încearcă să-şi revină din şoc.

Mai citeşte:

Şerban

Huidu vrea să-şi plătească păcatele: şi-a pus avocatul să discute cu familiile victimelor!

Procurorii

au dispus expertizarea maşinii: Şerban Huidu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

Şerban

Huidu, pe blog: «Mă doare sufletul! Nu voi mai apărea la Cronică din respect pentru victimele accidentului»

Mai multe