Şerban Huidu nu va fi naş pentru nepoţica sa

11 mai 2012 15:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Giulia Anghelescu şi iubitul ei au negat zvonurile apărute în presă conform cărora Şerban Huidu va fi naşul fetiţei lor, Antonia Sabina.

Fratele lui Şerban Huidu, Vlad, a declarat că fiica lui va fi botezată de nişte prieteni din Austria.

„Şerban nu va fi naşul fetiţei, a fost doar un zvon. Naşii vor fi prietenii noştri din Austria. Avem nişte prieteni foarte buni acolo, de ani de zile, care ne vor face onoare să fie naşii fetiţei”, a declarat Vlad Huidu, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Cântăreaţa a spus că naşii fetiţei au fost stabiliţi cu mult timp în urmă.„Eu am spus de mult timp că nu va fi Şerban naşul fetiţei, dar pe mine nu mă bagă nimeni în seamă”, a spus Giulia.

„Şerban este unchi şi cred că este suficient”, a precizat Vlad Huidu.

Vlad a declarat că îşi doreşte şi un băieţel. „Dacă va veni şi al doilea copil pe lume, sperăm să fie băieţel. Aş vrea să nu fie o diferenţă de vârstă între ei ca între mine şi Şerban. Între noi există o diferenţă de vârstă de cinci ani şi jumătate, aproape şase, şi tot timpul a exista divergenţe din cauza asta, până la o anumită vârstă”, a spus Vlad.

Giulia a mărturisit că îşi doreşte un băiat care să semene cu ea.„Eu aş mai face un băieţel, să semene cineva şi cu mine în familie, pentru că fata seamănă cu tatăl ei. Chiar dacă o să fie greu, aş face şi un băieţel”, a spus Giulia. 

Cântăreaţa va reveni pe scenă în toamnă„Concertele vor începe din nou din toamnă, din octombrie, până atunci trebuie să stau acasă să alăptez”, a adăugat Giulia.

Citeşte şi:

Primele imagini cu fetiţa Giuliei Anghelescu: «Vlad schimbă scutece şi îi face masaj Antoniei»

Giulia: «Vlad este tăticul ideal, îi face masaj fetiţei»

Giulia Anghelescu: «Suntem foarte fericiţi că o avem pe Antonia!»

Mai multe