Şerban Ionescu: «Nu am refuzat banii pentru tratament de la Guvern!»

28 mai 2012 16:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Suferinţa actorului Şerban Ionescu a fost transformată într-un mare scandal, după ce unele persoane publice au ieşit în presă cu diverse declaraţii.

Mai întâi, Lucian Mîndruţă a scris pe pagina sa de facebook că artistul nu ar suferi de boala Lyme, ci de o afecţiune fără leac, scleroză laterală amiotrofică.

El a mai spus că familia actorului ştia despre ce boală e vorba şi că diagnosticul fals ar fi susţinut de anumite persoane care vor să profite de pe urma acestui lucru.

Drept urmare, cântăreţul Lucian Viziru a declarat că Şerban Ionescu a refuzat banii alocaţi de Guvern pentru a putea fi tratat la o clinică din străinătate şi că va pleca pe banii unei persoane fizice, care s-a oferit să-l ajute. Ieri, însă, artistul a negat aceste declaraţii:

"N-am refuzat nimic. Nici n-am avut vreo discuţie cu premierul sau cu vreun reprezentant al Guvernului în care să existe vreo negaţie", a spus Şerban Ionescu, potrivit Mediafax.

Actorul a adăugat că cei care au vehiculat această informaţie îi fac un deserviciu şi lui, şi prim-ministrului.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore, ne-a declarat că "dosarul lui Şerban Ionescu se află la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti (DSPMB) şi nu a solicitat nimeni retragerea acestuia.

Reprezentanţii DSPMB au luat deja legătura cu trei clinici din Europa şi aşteaptă ofertele acestora pentru a stabili unde va fi trimis artistul pentru tratament".

Divorţează din cauza infidelităţii soţiei

După anunţul de vineri că Şerban Ionescu divorţează de Magda Catone, ieri, avocatul Cătălin Dancu a făcut unele precizări privind acest caz.

"Şerban Ionescu a dorit un divorţ prin acord care ar fi fost unul extrem de elegant, discret şi s-ar fi terminat rapid.

Cea care a refuzat categoric o ţinută echilibrată în divorţ a fost Magda Catone. Cred că este vorba de un moment de răzbunare", a spus la Happy Hour, Cătălin Dancu.

Avocatul vedetelor a mai dezvăluit faptul că, Şerban Ionescu s-a enervat foarte tare din cauza refuzului Magdei de a colabora şi a decis să ceară divorţul exclusiv din vina soţiei pe motiv de infidelitate.

Mai multe