Şerban Ionescu, uitat de colegi, de ziua lui

23 septembrie 2012 16:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Dintr-un munte de om, care mergea pe jos câte 15 kilometri şi făcea 20 de minute de flotări pe zi, îndrăgitul actor a ajuns o umbră: Şerban Ionescu a împlinit ieri 62 de ani - o aniversare tristă, pe patul de spital.

Mama, avocatul şi cel mai bun prieten din copilărie i-au fost alături lui Şerban Ionescu, ieri, la împlinirea vârstei de 62 de ani. Nici un coleg de scenă nu l-a vizitat la Spitalul Elias, acolo unde este internat de mai bine de o săptămână. Nici măcar Magda Catone, soţia cu care actorul se află în divorţ.

Mama actorului îl vizitează zi de zi la spital

Contactată de Click!, actriţa de 54 de ani a lăsat să se înţeleagă că Şerban Ionescu a refuzat să o primească. „Întrebaţi-l pe Şerban dacă am fost la el de ziua lui?", ne-a spus aceasta.

În schimb, avocatul Cătălin Dancu i-a dus ieri un tort şi un coş cu flori şi a stat câteva minute cu el. "Am fost la el, dar nu am stat decât câteva minute, pentru că nu are drept la vizite decât o jumătate de oră pe zi. Se hrăneşte artificial, stă cu perfuzii şi cu branula în mână, dar e perfect conştient", a declarat avocatul. Suspectat iniţial că ar suferi de borelioză, după ce a fost muşcat de o căpuşă, a ieşit la iveală că actorul suferă de fapt de o altă boală, una fără leac: scleroză amiotrofică.

Mai multe