Sergiu Nicolaescu s-a temut să nu aibă soarta lui Ion Dolănescu

3 iulie 2013 15:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Cascadorul Radu Rus, unul dintre apropiații lui Sergiu Nicolaescu a vorbit la Happy Hour despre situația în care se află cele două femei din viața lui, sora și soția.

Acesta a mărturisit că este foarte dezamăgit de scandalul care s-a iscat pe averea marelui regizor și a dezvăluit că acesta s-a temut foarte tare de un eventual proces pe averea lui.

”Acest scandal este foarte urât. Dacă Dana ar fi chemat-o la o cafea să îi ofere 300.000-400.000 de euro, Iolanda ar fi mers și i-ar fi semnat că îi lasă casa după decesul ei. Nu cred că Sergiu ar fi lăsat-o pe sora lui fără nimic. Eu cred că acest testament este cusut cu fir roșu. Sergiu mi-a spus că nu ar vrea să i se întâmple ca lui Dolănescu, să iasă scandal pe averea lui și uite că așa s-a întâmplat”, a declarat aceasta.

Băieții lui Ion Dolănescu se luptă pentru avere de când a murit tatăl lor

Ion Dolănescu a murit la 19 martie 2009. De atunci, fiii lui se războiesc pe tema averii. Ionuţ l-ar fi dat afară din casă pe Dragoş, iar acesta a susţinut că în casa în care a murit Dolănescu s-ar fi aflat cinci kilograme de aur şi peste un milion de euro „la saltea".

Procesul pentru moştenire a început la 15 septembrie 2009 şi de atunci cei doi băieţi ai maestrului n-au reuşit să găsească o cale de împăcare.

Mai multe