Sex, pârţuri şi ameninţări din partea lui Maradona

3 noiembrie 2009 9:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Celebrul personaj argentinian a fost pârât în presă în urma prestaţiei sale cu mai multe feţe. Cotidianul spaniol "Sport" a notat că pregătirile lui Diego pentru meciul decisiv al Argentinei din Uruguay a constat în esenţă în şuete cu o blondă atractivă, chiar în holul hotelului unde lotul său de jucători era cazat.

Dacă ar fi să ne luăm după spusele "vulpoaicei" uruguayene Natalia Rosas (19 ani), care s-a intersectat cu Maradona (49 ani) în acea seară, durduliul selecţioner a lăsat o primă impresie jenantă, depăşită de mişcările furibunde din dormitor. În primă fază blonda a resimţit efectele secundare ale cinei consumate de tehnician. În dialogul celor doi s-au strecurat câteva râgâieli parfumate şi vânturi deranjante.

"El m-a invitat la o cafea şi în timp ce vorbeam, ne uram toate cele bune. La un moment dat ne-am îmbrăţişat, iar el m-a pupat. Am simţit imediat un gust de ceapă şi usturoi, pe care probabil tocmai le consumase. Au urmat apoi pârţurile. Diego s-a agitat şi a început să se învârtă pe scaun pentru a se acoperi".

"Dar după cafea el m-a invitat în camera lui. S-au petrecut lucruri care ar trebui să se petreacă între doi oameni maturi. E foarte viril! Am petrecut împreună o seară romantică şi foarte pasională. Dar de atunci el a început să mă catalogheze doar ca o amică şi că dacă voi vorbi în presă, atunci totul se va termina urât pentru mine", a menţionat Natalia.

Concluzia este că în ciuda faptului că i-a mirosit gura, a pufăit ceva vânturi, iar aspectul fizic nu-l mai ajută, numele Maradona impune şi aduce beneficii în pat. Se pare că prestaţia finală a fost cea care a impresionat.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU NATALIA ROSAS

Mai multe