Sex şi menaj pentru un loc în căminele studenţeşti ale Politehnicii - AUDIO
Tinerele fie acceptă să întreţină relaţii sexuale cu unii proprietari de apartamente, fie acceptă să se angajeze la Video Chat în schimbul cazării, fie locuiesc cu colegi de facultate în cămin iar în schimbul cazării le fac menajul.
Mai citeşte:
Cazul Sex contra cazare la Politehnică - Reprezentanţii instituţiei: «Nu am auzit despre aşa ceva!»
Cât sex şi câţi bani implică obţinerea unui loc la cămin în Timişoara?
Sub promisiunea protecţiei adevăratei identităţi, o studentă de la Universitatea Politehnica Bucureşti care şi-a spus Ioana a dezăluit redactorilor www.adevarul.ro cum a obţinut un loc într-unul dintre căminele „P” ale campusului Regie: face menajul şi acceptă să întreţină relaţii sexuale cu unul dintre cei doi băieţi.
Jurnaliştii „Adevărul“ au găsit-o pe tânără prin intermediul unui student care s-a lăudat prin campus că întreţine relaţii intime cu ea contra cazării în cămin.
Nu este prima dată când tânăra, studentă în anul al III-lea procedează în acest mod. “Şi anul trecut am făcut la fel. Sper ca anul viitor să nu se mai întâmple asta, fiindcă băiatul cu care am relaţii nu este iubitul meu”, a mai spus tânăra.
Ea a adăugat că nu este un caz singular în căminele din Complexul Studenţesc Regie şi că alte studente găsesc mai simplu să devină iubitele unor băieţi sau să le facă curăţenie în schimbul unei locuinţe.
EXCLUSIV Samsar de cămin în Bucureşti: şpăgi de 2.900 de euro
Video Chat şi sex cu proprietarii contra cazare O altă tactică este cea a anunţurilor pe internet de tipul “ofer gazdă unei tinere contra relaţie intimă. Trimite SMS cu descrierea ta dacă eşi interesată şi te voi contacta dacă totul e ok”. La unele dintre anunţurile de acest tip este postat şi un site, unde eşti invitat să completezi un formular în care ţi se cere o descriere amănunţită a aspectului fizic.
De asemenea, campusurile studenţeşti din Capitală sunt pline de anunţuri de angajare la Video Chat, iar angajatorii oferă şi cazare. „Video Chat legal! Câştiguri reale între 2000 şi 4000 de euro lunar. Se oferă cazare şi carte de muncă în Bucureşti“, se menţionează într-unul dintre anunţurile lipite în campusuri.
„Ştim de aceste cazuri“ Preşedinţii organizaţiilor studenţeşti admit că există astfel de cazuri. „Ştim de aceste cazuri care s-au înmulţit îngrijorător în ultimul timp. Este regretabil că unii dintre studenţi apelează la astfel de metode! O soluţie pentru remedierea situaţiei cred că ar putea fi limitarea numărului de locuri la taxă. Cu alte cuvinte, ar trebui să fie mai puţini studenţi în România“, a declarat liderul Uniunii Studenţilor din România, Andrei Botez.