Sexul în public: nonconformism şi adrenalină

17 septembrie 2009 17:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Sexul pe plajă

Atunci când stai la soare, organismul tău experimentează o senzaţie deplină de bine. Oamenii se expun razelor solare nu numai pentru pigmentarea pielii, ci şi pentru  alte beneficii.

Căldura şi umiditatea îţi incetinesc metabolismul, aşa că trupul tău este total relaxat. Ca să nu mai vorbim de tentaţiile seminude din jurul tău, care îşi întind crema cu protecţie solară pe corp. Sexul la soare poate fi o experienţă incredibil de plăcută, dar ai grijă să fie într-un loc ferit, ca să nu ai problem cu legea.

Sexul în apă

În apă te simţi mai uşor şi mai mobil. Valurile care te biciuiesc creează şi ele o senzaţie foarte plăcută. Ca să nu mai vorbim de teama de a nu fi prins, acest lucru conferind situaţiei un plus de excitare.

În cazul în care te temi de condiţiile mai puţin igienice, poţi încerca să faci sex într-o piscină, căci apa de aici conţine mai puţine bacteria faţă de mare. Mai ales că beneficiezi şi de puţin ajutor din partea jetului de apă de la filtru, care poate deveni un stimul destul de puternic.

Sexul în natură

Sunteţi doar voi doi în mijlocul pădurii şi atmosfera se încinge. Eset cunoscut faptul că, în natură, libidoul oamenilor este mai crescut. Aerul curat vă face să vă simţiţi mai energizaţi şi mai liberi.

Nu ezita să daţi frâu liber dorinţelor din teama de a fi văzut. Puteţi începe preludiul în exterior şi apoi să vă retrageţi în cort sau într-un tufiş mai ferit.

Sexul într-un loc special

Te afli într-un loc în care ai visat toată viaţa să ajungi sau care are o însemnătate aparte pentru tine. Indiferent că te afli pe un balcon în Las Vegas, langă statuia unde ţi-ai declarat prima oară dragostea, pe barcă în Delta Dunării sau pe veranda casei pe care ai construit-o cu multe eforturi, există o încărcătură emoţională deloc de neglijat.

Să faci sex într-un loc atât de special se poate transforma într-o experienţă de neuitat. Chiar dacă din punct de vedere tehnic sunt şanse să nu iasă prea grozav, evenimentul nu va fi uitat foarte uşor.

Mai multe