Sexy la petreceri, «varză» pe stradă!

25 noiembrie 2011 16:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Strălucesc ca la Oscar la evenimente mondene, în rochii spectaculoase, sexy, dar pe stradă sunt de nerecunoscut.

Divele noastre uită că au o etichetă de apărat şi uneori se îmbracă prea banal şi neglijent, lucru taxat şi de stilişti.

Designerul Mihaela Drafta dezaprobă alegerile vestimentare bătrânicioase ale vedetelor tinere, dar o laudă pe Romaniţa Iovan (47 de ani) pentru atitudine şi curaj.

Cristina Rus- Uneori ţinutele ei sunt prea clasice, neconforme cu vârsta ei. Îi recomand cizme UGG, sacou casual, bluză de bumbac, care să urmărească linia corpului fără a o strangula şi jeans.

Romaniţa Iovan- E una dintre femeile care îţi taie respiraţia, frumoasă, clasică, având acel aer misterios ‘'lady like''. Eu o văd în ţinute elegante, cu eşarfe frumoase, pantofi Loubutin şi ochelari negri.

Simona Pătruleasa- Jeansul rupt e purtat după o anume regulă, în dreptul genunchiului şi decolorat mai puţin vizibil. Aş păstra geaca împreună cu o rochie volumică, colanţi din mohair şi botine înalte.

Raluca Lăzăruţ- O văd pe Raluca în ţinute vizibile, lejere! Un palton bej, o pereche de botine maro sau verde închis, o rochie lejeră care să nu depăşească linia paltonului.

Adela Popescu- Ar fi mers un jeans în locul pantalonilor, un t-shirt imprimat sau într-o singură culoare, o geantă volumică şi acea atitudine fresh pe care ea o afişează de fiecare dată.

Andreea Spătaru- Se poartă cardiganele XXL. Pentru cineva cu o siluetă filiformă ar fi o alegere bună, sau o altă variantă care ar putea pune în evidenţă talia: o vestă din blană naturală.

Mai citeşte:

Cristina Rus a slăbit spectaculos

Romaniţa Iovan: «Îmi doresc o surioară pentru Albert»

Simona Pătruleasa şi-a botezat fiica discret. Sora Andreei Marin, naşă

Lăzăruţ, mai uşor cu fast-food-ul!

Adela Popescu: « E trist când femeile cred că e normală violenţa»

Andreea Spătaru are interzis să mai defileze sexy

Mai multe