Shobby a încercat să se sinucidă în închisoare

1 noiembrie 2010 8:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Cercetat pentru omor din culpă, componentul formaţiei de hip-hop Codul Penal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a încercat zilele trecute, să îşi ia viaţa.

Rapperul, pe numele lui real Mădălin Drăgan, a improvizat un ştreang şi a încercat să se spânzure, a aflat revista CE?.

Potrivit publicaţiei citate, tragedia a fost evitată datorită unui gardian, care l-a prins pe Shobby în fapt şi a reuşit să îl împiedice în ultimul moment.

A omorat doua suflete nevinovate

Rapperul a ajuns în spatele gratiilor după ce pe 30 septembrie, s-a urcat beat la volan şi a lovit o femeie însărcinată.

Tragedia s-a produs în jurul orei 8:00 dimineaţa, pe podul care face legătura între Gara de Sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti, iar starul hip-hop avea o alcoolemie de 0,99 la mie.

Victima, o femeie în vârstă de 34 de ani, însărcinată în şase luni, se afla la volanul unei maşini Dacia şi nu a oprit la stop în momentul în care a încercat să intre pe pod.

Pe aceeaşi temă:

Beat-criţă, rapperul Shobby a omorât o femeie însărcinată

Grăbit şi băut, Shobby nu a putut ţine drumul drept şi a intrat într-un parapet, ajungând cu maşina pe contrasens.

Impactul a fost nimicitor şi, în urma coliziunii, femeia a fost grav rănită. Ea a fost preluata de o ambulanta, dar, la scurt timp, a murit la spital.

Potrivit martorilor oculari, rapperul a încercat sa fuga de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm şi reţinut de Politia Prahova.

Conform Codului Penal - şi nu ne referim la numele formaţiei -, Shobby va primi intre 5 şi 15 ani de închisoare pentru fapta comisa.

Mai multe