Şi-a arătat bustul pentru prima dată de când şi-a pus silicoane! Mădălina Pamfile, cu sânii în vânt în public

26 mai 2014 13:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Dacă, pe vremea când era "eleva lui Mazăre", nu avea nicio reţinere în a poza sau a defila goală de podiumuri, de când şi-a pus silicoane nu s-a mai dezbrăcat deloc. Până acum câteva zile.

Mădălina Pamfile şi-a arătat noul bust pentru prima dată şi, culmea, nu a făcut-o pentru celebra revistă cu iepuraşi în care a mai pozat în urmă cu mai bine de doi ani. A făcut-o, în schimb, pentru o prezentare de modă.

Ţinuta pe care a purtat-o a fost una care i-a lăsat la vedere sânii siliconaţi, aspect ce nu a părut să o deranjeze deloc pe fosta asistentă TV. După prezentare, ea a acordat şi un interviu, îmbrăcată fiind în aceeaşi bluză transparentă, din dantelă, pe care a purtat-o pe podium.

Se iubeşte cu fostul Roxanei Vancea

Chiar dacă e liberă de contract, asta nu înseamnă că duce lipsă şi de bani. De câteva luni, Pamfile se iubeşte cu fostul fotbalist Iulian Dârnea, care a trecut şi prin patul Roxanei Vancea. Având în vedere că fostul sportiv are o situaţie financiară destul de bună, fosta asistentă se poate considera o norocoasă, fiind răsfăţată nereu cu vacanţe şi cu daruri scumpe.

Mai multe