Şi-a ascuns în fund banii furaţi - VIDEO

9 noiembrie 2010 17:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Femeia a fost prinsă de poliţiştii din localitatea Lehliu, în urmă cu o săptămână. Asupra ei avea 2.000 de lei furaţi de la un bătrân de 80 de ani din Năvodari, cu care călătorise în compartiment, în acceleratul Bucureşti - Constanţa.

Bărbatul venea de la Arad, unde vânduse o proprietate pe care luase un avans de 5.000 de lei, iar la Ciulniţa a observat că banii îi lipsesc din buzunarul pantalonilor. A anunţat Poliţia, iar oamenii legii au percheziţionat-o pe hoaţă. Au găsit o parte din bani, iar de restul - nici o urmă.

Fiind recidivistă, Violeta Anghel a fost reţinută pentru 24 de ore şi, pe când se îmbrăca pentru a fi dusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Lehliu, i-au ieşit din anus trei bancnote de 100 de lei.

„Când au văzut poliţiştii care o aşteptau să se îmbrace, că i-au căzut bani din fund, ne-au sunat pe noi să ne spună. Noi am cerut ordonanţă pentru un control medical amănunţit la spital", a precizat şeful de post de la Lehliu, Viorel Spînu.

Chiar dacă infractoarea a fost de acord să fie consultată, când s-a văzut pe masă la spital, a refuzat controlul. "În urma radiografiei s-a observat prezenţa unui corp străin în rect", au spus medicii.

Hoaţa a fost arestată şi după încă două zile, femeia a mai eliminat din anus 600 de lei, apoi 700 de lei şi încă 500 de lei. În total, 2.100 de lei din cei 3.000 lipsă, astfel că până la recuperarea celor 900 de lei, poliţiştii stau cu ochii pe hoaţă.

Mai multe