Şi-a ciopârţit nepoata de 18 luni şi a băgat-o la cuptor!

25 ianuarie 2013 17:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Mama copilei, Elena Titova, în vârstă de 29 de ani, şi-a lăsat odrasla pentru doar câteva minute în casa unchiului, în timp ce ea vizita o vecină. Când s-a întors, fetiţa era de negăsit şi mama a intrat în panică.

Andrei Gadjiev, fratele femeii, era beat şi nu i-a putut da nici o explicaţie. După ore de căutări zadarnice, femeia a simţit un miros dulceag, neobişnuit, care venea din cuptorul bărbatului. Când a deschis uşiţa vetrei, unde focul ardea mocnit, şi-a descoperit copilul, tăiat în bucăţi, pregătit ca pentru un ospăţ de zile mari. Mai mult decât atât, canibalul îşi pusese picioruşele fetiţei la păstrat pentru mai târziu, într-o pungă, lângă chiuvetă. Femeia a înnebunit când a văzut imaginea de coşmar a fetiţei şi a chemat poliţia.

Întrebat de anchetatori ce s-a întâmplat de fapt, Andrei a spus cu seninătate că a omorât-o din greşeală pe fetiţă. Din cauza beţiei, bărbatul nu a mai văzut clar şi a crezut că fetiţa este doar un animal de pe lângă casă, aşa că a îmbrâncit-o şi copila a căzut, lovindu-se la cap. Calm, Andrei a povestit că doar încerca să-şi ascundă urmele gătind şi mâncând rămăşiţele copilei.

Mai multe