Şi-a cumpărat amanta de la mama ei

18 mai 2010 17:54   Actualitate
Ultima actualizare:

O fată cu handicap de gradul II, a fost vândută de mama ei. Tânăra de 23 de ani este „jucăria sexuală" a unui bărbat de 62 de ani.

Vasile Ciornei (62 de ani), din satul Pârteştii de Sus, comuna suceveană Cacica, a pus ochii pe fata vecinului său, Viorel Ţabrea (56 de ani).

În vara anului 2008, s-a gândit să profite de tânără, pe atunci în vârstă de 21 de ani, mai ales că aceasta nici nu poate vorbi. În înţelegere cu tatăl, sexagenarul a luat-o pe fată la el acasă.

A lăsat-o gravidă, iar în decembrie, tânăra a suferit un avort, apoi a ajuns la Spitalul de Neuropsihiatrie din Siret.

Nu a stat prea mult internată, pentru că bătrânul iubăreţ şi mama fetei, Rodica (50 de ani), s-au înţeles asupra vânzării tinerei. Ciornei s-a obligat să achite lunar o parte din pensia de 800 de lei.

Numai că pretenţiile femeii au crescut în fiecare lună. După ce bărbatul a ajuns la fundul sacului, mama tinerei a început să-l reclame pe sexagenar pe la Poliţie, iar amorezul este disperat că femeia vrea să-i ia „jucăria sexuală". În tot acest timp, autorităţile ridică din umeri.

"Atât timp cât mama nu-şi dă acordul să internăm fata suntem legaţi de mâini şi de picioare", a spus Elena Flutur, asistent social în Primăria Cacica.

Citeşte şi:

Un tată a fost arestat după ce şi-a violat fiica de numai 14 ani

Violatorii a două surori minore, arestaţi. O fată, de 14 ani, e gravidă

În boxa acuzaţilor după ce şi-a violat vărul de opt ani

Tânără surdo-mută, violată în plină stradă - VIDEO

Tatăl acuzat că şi-a violat fiicele de 3 şi 11 ani, pus în libertate

Mai multe