Şi-a dus fiul în Italia ca să uite că l-a supărat Piţi

10 iunie 2013 17:13   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce a avut parte de o întâlnire emoţionantă cu tatăl său, Victor Piţurcă, fiul selecţionerului a fost răsfăţat de mama sa cu un sejur în ItaliaVictor Piţurcă, Edan Blochin şi Vica Blochina au avut parte de un sfârşit de săptămână încărcat emoţional.

S-au revăzut după doi ani, întâlnirea fiind tulburătoare pentru toţi trei. Vica s-a gândit să-l scoată pe băieţel din atmosfera destul de apăsătoare şi l-a răsfăţat cu câteva zile de vacanţă în Italia.

Joia trecută, selecţionerul Victor Piţurcă şi-a revăzut fiul după doi ani. Nu într-un cadru prietenos, ci la IML, acolo unde lui şi micuţului Edan le-au fost prelevate probe pentru testul ADN.

Edan a fost fascinat de călătoria cu trenul

Vica şi Edan au fost însoţiţi în Italia de mama vedetei

Revederea a fost una dureroasă, cu atât mai mult cu cât băiatul de şase ani l-a întrebat franc pe antrenor: "Tati, nu mă mai recunoşti?", mai ales că cel care i-a fost aproape patru ani era foarte rece cu el. Piţurcă a fost cutremurat de cuvintele băiatului, Vica şi-a abţinut cu greu lacrimile, iar puştiul a fost destul de trist după întâlnirea cu tatăl său. Tocmai pentru a-l binedispune, prezentatoarea emisiunii „Telefonul de la miezul nopţii", de la Antena 2, s-a gândit să-l ducă într-o scurtă vacanţă. Şi a ales Italia, cu atât mai mult cu cât Edan este îndrăgostit de Veneţia.

"Lui Edan îi place mult acolo. Am stat o zi la Milano, una la Lago di Garda, apoi la Veneţia. Ne-am plimbat cu vaporul, am făcut shopping, iar în ultima zi am luat tot oraşul Veneţia la picior. Ne-a însoţit şi mama, pentru ea a fost o noutate, că nu mai văzuse Veneţia", ne-a declarat Vica.

Se judecă din decembrie 2011 cu Piţurcă

Vica l-a dat în judecată pe Piţurcă la finalul lui 2011. După multe termene şi înfăţisări la tribunal la care selecţionerul nu s-a prezentat, magistraţii i-au dat câştig de cauză fostei balerine: Edan a primit numele Piţurcă, iar antrenorul este obligat să plătească 8.900 euro lunar şi 100.000 euro retroactiv pensie alimentară. Joia trecută, Piţurcă s-a decis să facă testul ADN, solicitat de el în instanţă, deşi la precedentele trei ocazii, el nu a apărut.

Procesul a început în 2012, dar abia joia trecută Piţurcă a fost la IML pentru testul de paternitate

Se pare că Piţi s-a decis să schimbe strategia şi să ceară custodie comună, tocmai ca să nu plătească o pensie alimentară atât de mare.„Nu vreau să comentez nimic pe marginea acestui subiect", ne-a spus Vica. Se pare că antrenorul vrea „să cadă la pace" cu Vica şi să solicite custodie comună, ceea ce ar însemna că va trebui să plătească o pensie alimentară mult mai mică.

Mai multe