Şi-a făcut soţul ciorbă că i-a tocat banii

8 aprilie 2014 19:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Îngrozitor! Chilianca Roxana Valdés Cano l-a împuşcat pe soţul său, a tranşat cadavrul şi a fiert bucăţile timp de câteva ore într-o oală uriaşă. Aşa s-a răzbunat pentru că bărbatul i-a cheltuit economiile!

Crima petrecută sâmbăta trecută în localitatea Molina, la circa 210 kilometri de capitala Santiago, regiunea Maule, şochează lumea. Roxana Valdés Cano, de 39 de ani, l-a ucis cu sânge rece pe soţul ei, Claudio Muñoz Ramírez, de 43 de ani. Femeia, care are un fiu de 8 luni cu cel pe care l-a omorât, s-a înfuriat pentru că acesta a descoperit unde ţinea ascunşi 5 milioane de pesos (circa 9.000 de dolari, sau circa 29.100 lei) şi i-a cheltuit pe toţi.

Oala în care chilianca şi-a fiert bărbatul tranşat

După ce bărbatul şi-a recunoscut vina, Roxana a luat un pistol şi l-a ciuruit cu gloanţe în zona toracică. Apoi l-a făcut bucăţi cu un topor şi a pus bucăţile la fiert, crezând că aşa se va descotorosi mai uşor de ele.ţ

"Şi capul tăiat l-a băgat în oală", a povestit un poliţist, îngrozit. După ce au fiert mai multe ore, femeia a pus rămăşiţele pământeşti ale soţului în saci menajeri. Tocmai când se pregătea să-i încarce în maşină şi să-i arunce cât mai departe, au apucat-o mustrările de conştiinţă. Ea s-a predat la poliţie şi acum riscă să-şi petreacă mulţi ani după gratii.

Şi-a împuşcat iubitul fiindcă a părăsit-o

O crimă oribilă a avut loc recent şi în oraşul Estepona de pe Costa del Sol (Spania). Fotomodelul slovac Mayka Kukucova, de 24 de ani, l-a împuşcat în cap pe iubitul ei, milionarul britanic Andrew Bush (48 de ani). Frumoasa blondă l-a ucis cu sânge rece şi a dispărut cu maşina lui, după ce acesta a părăsit-o pentru o rusoaică şi mai tânără. Mayka este în prezent dată în urmărire internaţională prin Interpol.

Mai multe