Şi-a filmat iubita când făcea sex oral şi a trimis pozele şefilor ei

18 ianuarie 2011 20:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Aveţi grijă cu cine vă împrieteniţi pe Internet! În urmă cu câteva luni, bucureşteanca Anca Maria, de 30 de ani, a cunoscut un tânăr notar din Bacău, Ovidiu-Cristian Stoica (33 de ani), pe un site de socializare.

Pentru că cei doi se întâlneau rar din cauza distanţei, cei doi s-au despărţit, iar fata şi-a găsit alinarea în braţele unui prieten al notarului.

Dar în timpul scurtei lor relaţii, băcăuanul şi-a filmat iubita în timp ce făcea sex oral.

I-a dat foc iubitei că a întârziat la întâlnire

După despărţire, Ovidiu a vrut să se răzbune şi a trimis pozele şefilor tinerei, dar şi părinţilor noului iubit, însă nu înainte de a o ameninţa.

„Mi-a trimis diverse mesaje de intimidare pentru a mă despărţi de acesta şi chiar a subliniat că, dacă nu închei această relaţie, o să posteze fotografiile cu noi doi pe net, pentru a le vedea prietenul meu", a povestit tânăra.

Unul dintre mesajele primite prin email la firma femeii sună astfel: „Având în vedere că tocmai ne pregătim să finalizăm baza de date cu destinatarii pozelor reprezentând imaginea firmei dumneavoastră, am ajuns într-un impas. Nu ştim care dintre imagini ar fi mai sugestivă şi mai potrivită pentru a reprezenta compania. Apropo, că uitasem să vă spunem, cel care-i dă la m... Ancăi în poze nu e puştiul de 25 de ani cu care e ea acum şi pe care l-a determinat să-şi abandoneze soţia şi fetiţa de câteva luni pentru a merge să o f... pe ea".

Acum, Anca l-a dat în judecată pe Ovidiu.

La termenul de ieri, notarul a negat acuzaţiile şi le-a reproşat procurorilor că nu au făcut mai multe expertize în dosar şi nici măcar nu au identificat IP-ul adresei de email de unde s-au trimis pozele compromiţătoare.

Mai multe