Şi-a găsit fetiţa după 6 luni de la cutremur - VIDEO

30 iulie 2010 16:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Miracol! Marie Seignon, o femeie din Haiti, şi-a găsit fetiţa pe care o credea moartă, în urma seismului de acum 6 luni, după ce a văzut cadavrul desfigurat al unei copile scos din moloz.

Haitianca Marie Seignon, în vârstă de 26 de ani, a plâns ca o nebună când a aflat că spitalul în care se afla internată fetiţa ei, Landina, s-a prăbuşit.

Citeşte şi:

ÎNREGISTRARE ŞOCANTĂ Cutremurul din Haiti pe camerele video din Palatul Prezidenţial - VIDEO

Voluntari români în Haiti: «Pe străzi miroase a cadavre!» FOTO

Wycleaf Jean ar putea fi viitorul preşedinte al Haiti

Angelina Jolie a vizitat Haiti în secret. Află de ce!

A săpat cu mâinile prin moloz şi a simţit dureri de nedescris văzând cum erau scoase trupuri zdrobite din dărâmături. Când a fost scos un cadavru de fetiţă, complet desfigurat şi de nerecunoscut, a fost convinsă că era al fiicei ei.

A urlat de durere, a zăcut zile în şir în urma şocului primit. Zilele trecute, un prieten a venit la ea şi a anunţat-o că Landina trăieşte.

"Stai jos! Ceea ce am să-ţi spun seamănă cu ce se întâmplă în filme, dar uneori SF-ul devine realitate. Fata ta trăieşte". Marie a ţipat şi a refuzat să creadă.

Când emisarii organizaţiei de caritate Facing the World i-au arătat pozele fetiţei a fost convinsă că visează. Landina fusese scoasă după două zile de stat sub dărâmături şi dusă la un spital din Londra pentru a putea fi salvată. Avea arsuri la cap şi răni grave şi a trebuit să i se amputeze o mână.

Vezi aici emoţionanta regăsire:

Mai multe