Şi-a înscenat răpirea ca să nu fie certată că a chiulit

18 mai 2011 18:10   Actualitate
Ultima actualizare:

La 13 ani, o elevă din Braşov are o imaginaţie bogată. După ce a chiulit de la şcoală ca să se distreze cu prietenii, a pus la cale un plan ca să nu fie mustrată de părinţi.

În urmă cu trei zile, tânăra a plecat de la cursuri şi, împreună cu câţiva prieteni, s-a dus pe Dealul Cetăţii din Braşov. Timp de câteva ore, adolescenţii au consumat alcool şi au fumat, după care fiecare şi-a văzut de treabă.

Citeşte şi:

Claudiu Răducanu a dispărut fără urmă! Rudele sunt disperate! - VIDEO

Bebeluşei Oana îi este frică de răpitorii de copii! Află de ce!

Şi-a înscenat răpirea pentru a cere 3.000 € de la fratele său

Nu şi eleva de 13 ani, care a uneltit un plan pentru a scăpa de mustrarea părinţilor. A pus la cale o răpire! Ea a trimis pe telefonul mobil al mamei şi al unei mătuşi mai multe mesaje prin care anunţa că a fost sechestrată de un necunoscut, care a dus-o în pădurea din Livada Poştei, După Ziduri.

Speriat, tatăl fetei a anunţat Poliţia. Oamenii legii s-au deplasat imediat la locul indicat, unde au găsit-o pe elevă plină de pământ, din cap până în picioare, cu blugii rupţi şi fără un pantof.

Aşa sunau mesajele pe care eleva i le-a trimis mamei sale

„Minora a povestit poliţiştilor că a fost acostată de o persoană necunoscută, de sex masculin, care a introdus-o forţat în portbagajul maşinii,ulterior trezindu-se singură în pădurea din Livada Poştei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Tânăra a indicat chiar şi semnalmentele presupusului ei agresor. Inventate, evident. Pentru că, în urma investigaţiilor, poliţiştii au constatat că totul a fost o minciună. Cel care a dat-o de gol a fost un martor care a văzut-o cum se tăvălea prin noroi.

Ulterior, fata a recunoscut că îi era frică să se ducă acasă după ce a absentat. Întreaga poveste l-a „costat" pe tatăl ei 200 de lei. Omul a fost amendat pentru că nu şi-a supravegheat odrasla.

Mai multe