Şi-a măcelărit toată familia cu un cuţit, din cauză că avea probleme în căsnicie!

16 august 2011 9:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu toate astea, seara trecută, poliţia aştepta să-l chestioneze pe tatăl ce este suspectat că şi-ar fi ucis nevasta, fiul, fiica, socrul şi doi prieteni de familie, după ce căsnicia lui s-a destrămat.

Potrivit celor de la dailymail.co.uk, se pare că Damian Rzeszowski a descoperit că soţia lui, Izabela, era însărcinată cu copilul altui bărbat.

După măcelul produs, bărbatul a vrut să se înjunghie până la moarte, dar a fost salvat de rezidenţii care au auzit ţipetele din casa acestuia şi au chemat salvarea.

Vecinii au descoperit îngroziţi scena crimei şi unul dintre ei spune că că a văzut o femeie plină de sânge, o fetiţă înjunghiată şi un bărbat cu un cuţit în spate.

Unul dintre prietenii lui Damian a spus că acesta a fost devastat după ce mariajul său s-a dus de râpă şi că a încercat să se sinucidă cu patru săptămâni înainte, luând o supradoză de antidepresive.

Alex Wambua, un bărbat care a fost martor la crimă, a spus: «Am auzit o femeie ţipând după ajutor, iar când am coborât am văzut-o pe jos, într-o baltă de sânge. Apoi am zărit un bărbat care urmărea o fată şi o înjunghia în spate. După asta, bărbatul a început să se înjunghie de vreo 15, 20 de ori, în piept şi mâini. El ţipa ceva în poloneză şi se uita în gol».

Cuplul a fost căsătorit timp de opt ani.

Citeşte şi:

Un poliţist s-a împuşcat mortal, fără voie, în timp ce lovea un suspect! VIDEO

Un copil s-a născut dintr-o mamă care a fost bărbat şi un tată, femeie

S-a descoperit cel mai vechi lemn din lume

Mai multe