Şi-a nenorocit mâinile de la cele 100 de sms-uri trimise zilnic

20 martie 2010 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi

Fantastic! Cântă la vioară în timp ce este operat pe creier - VIDEO

Incredibil! Are 26 de degete!

O fetiţă din China s-a născut cu o coadă

Femeia-Drac a împlinit 101 ani!

Annie Levitz, în vârstă de 16 ani, care şi-a pierdut simţurile la mâini, nu poate ridica obiecte mai grele, fiind acum nevoită să poarte feşe elastice la încheieturi. De multe ori, are nevoie de analgezice pentru a stopa durerea.

Medicii spun că tânăra suferă de sindromul de tunel carpian, nervii încheieturilor fiind blocaţi. Această afecţiune este deseori asociată cu frecvenţa mărită a folosirii tastaturii calculatorului.

Conştientă de pericolele ce o pândesc, Annie din Chicago a micşorat numărul mesajelor pe care le trimite de pe telefon, ajungând acum la 50 pe zi.

"Ştiu că nu e sufiecient, dar mă străduiesc. Nici măcar nu sunt sms-uri serioase. Scriu ceva de genul: «Bună, bună, ce faci?»", a mărturisit Annie care speră să-şi înlocuiască actualul telefon cu unul care are touchscreen.

"Am început să-mi pierd simţurile la mâini care amorţeau periodic. Am încercat să ridic vase şi alte lucruri, care brusc îmi cădeau din mâini", a explicat americanca.

Medicii au diagnosticat-o, după care i-au montat nişte feşe elastice. Ulterior, doctorii i-au administrat şi injecţii cu cortizon pentru a trata durerea.

Din nefericire, Annie tot va ajunge la cuţit, în speranţa că va scăpa de probleme.

Tânăra americancă a trimis numai luna trecută peste 2000 de sms-uri, părinţii fetei fiind de-a dreptul disperaţi, dar şi neputincioşi în faţa cursei nebune de socializare a copilului lor.

Mai multe