Şi-a relatat sinuciderea, pas cu pas, pe Facebook

27 martie 2012 16:48   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie din Taiwan şi-a curmat zilele chiar atunci când împlinea 31 de ani.

Claire Lin a postat două fotografii, una în care cărbunii de pe grătar ardeau mocnit lângă două animale împăiate şi alta în care camera deja se umplea de fum. Tânăra a ales să se intoxice, povestindu-le pas cu pas senzaţiile celor nouă prieteni virtuali aflaţi online la acea oră. Aceştia au încercat în zadar să o convingă să se răzgândească.

Unul dintre internauţi a sfătuit-o: "Calmează-te, deschide fereastra şi stinge focul". "E prea târziu. Fumul mă sufocă. Ochii îmi lăcrimează. Chiar şi în pragul morţii am nevoie de Facebook. Cred că m-a prins «microbul»", a încercat Claire să glumească, într-un ultim mesaj.

Tânăra era nefericită din cauză că iubitul o ignora, iar de ziua sa o lăsase singură. Bărbatul a ajuns în apartamentul partenerei sale abia a doua zi, dar Claire deja nu mai era în viaţă, relatează Huffington Post.

Nici unul dintre cei care au asistat la sinuciderea în direct nu a avut inspiraţia să sune la poliţie şi să anunţe ce se întâmpla în casa femeii, deşi agonia ei a durat mai bine de o oră. Ce-i drept, oamenilor legii le-ar fi luat destul de mult să găsească locul unde se petrecea tragedia, cât timp tânăra nu lăsase nici un telefon sau vreo adresă.

Mai multe