Şi-a tăiat mama şi s-a pozat cu capul ei în mână

3 martie 2013 17:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Monstru cu chip de om! Bah­­sid McLean, un tânăr de 23 de ani din sudul cartierului Bronx, New York, şi-a ucis mama cu sânge rece şi i-a tăiat trupul în bucăţi cu ajutorul unui ferăstrău electric.

SUA sunt în stare de şoc! Bah­­sid McLean s-a pozat râzând cu capul fiinţei care i-a dat viaţă, în mână, ca un trofeu, după ce a hăcuit-o. Tanya Byrd, de 45 de ani, a fost ucisă lunea trecută, iar criminalul a compărut vineri în instanţă, spunând senin: "Nu am făcut nimic rău!"

Avocatul său susţine că ar avea tulburări psihice şi că ar fi fost sub tratament, dar nu a putut preciza ce medicaţie lua.

Sora victimei zice că ucigaşul nu e nebun, ba chiar şi-a premeditat crima cu sânge rece. Totul a pornit de la faptul că mama îi spunea că trebuie să se maturizeze şi să plece din casa ei. Supărat, Bahsid a început să caute pe Internet "cum se poate ascunde o crimă" şi, la prima ceartă, a trecut la fapte.

După ce şi-a omorât mama, a făcut-o bucăţi cu ferăstrăul electric, iar bucăţile le-a băgat în pungi şi le-a aruncat în patru locuri din cartier.

"Tanya era o femeie foarte bună şi şi-a crescut fiul cu dragoste. El a început s-o urască după ce l-a dus la dezintoxicare, cu anii în urmă, când era dependent de droguri", a spus o vecină de-a victimei.

Mai multe