Şi-a tatuat personajele din Avatar

31 ianuarie 2010 19:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Un tatuator din Cons-tanţa s-a adaptat noului val şi face tatuaje cu personajele din filmul "Avatar". Ştefan Dogaru a schiţat deja cele trei modele.

Alexandra (20 de ani), din Constanţa, a fost primul client care şi-a tatuat pe mână celebrele personaje: Neytiri, Jake şi pasărea Ikran din pelicula lui James Cameron cu încasări record.

„Mi s-au părut drăguţe personajele, aşa că am decis să-mi fac un astfel de tatuaj. Şi filmul mi-a plăcut", a declarat tânăra. Pentru tatuajul pe care şi l-a făcut pe mână, ea a plătit 300 de lei. Întreaga operaţiune a durat mai bine de 40 de minute.

Artistul dă asigurări că durerea este suportabilă. Pielea se vindecă în aproximativ o săptămână. La început apare roşeaţă, apoi mâncărime, după vindecare.

„Acul nu trebuie să perforeze al doilea strat de piele. Culorile pe care le folosesc sunt vegetale, aşa că oamenii nu trebuie să-şi facă probleme", a declarat tatuatorul.

Filmul „Avatar" face furori în toată lumea. În România, a fost văzut de peste 580.00 de cinefili şi a avut încasări de peste 4,2 milioane de dolari.

Povestea de dragoste dintre Jack şi o frumoasă „localnică" de pe Pandora, „planeta satelit" construită de regizor cu multă imaginaţie, a bulversat milioane de oameni. Unii au suferit chiar depresii după ce au văzut filmul, alţii chiar s-au sinucis, supăraţi că nu pot trăi ca pe Pandora.

Mai multe