Şi-a transmis live propriul accident stupid - VIDEO

27 decembrie 2011 21:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Australianul Joe Previtera era atât de concentrat asupra imaginilor pe care le transmitea, încât nu a mai observat că în drumul său se afla o cască lăsată de unul dintre jucători. Una dintre roţile Segway-ului cu care se deplasa s-a oprit în obiectul de pe iarbă, aruncându-l la pământ pe bietul om, cu tot cu camera de filmat.

Incidentul a avut loc în timpul unui meci în care s-au întâlnit echipele de cricket ale Australiei şi Indiei. Nu numai spectatorii din tribunele arenei din Melbourne au fost amuzaţi de păţania lui Joe, ci chiar şi comentatorii, care nu-şi puteau stăpâni râsul, în timp ce unul dintre jucători încerca să-l ridice pe cameraman.

Ajuns din nou în poziţie bipedă, Previtera a făcut o plecăciune către public. "Mi-am zis că n-am cum să cad vreodată de pe Segway. Recunosc, cred că am fost un pic cam prea încrezător", a povestit ulterior într-o discuţie cu legenda cricketului australian Michael Slater.

Joe Previtera nu este la primul incident care să-l aducă în atenţia media. În sezonul 1999-2000, în timp ce îl critica pe un jucător al gazdelor, vocea sa a fost surprinsă de un microfon de fond.

Mai multe