Şi-a «tras» casă de vacanţă în avion

8 iunie 2014 16:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Bruce Campbell iubeşte atât de mult avioanele, încât toată viaţa a visat să aibă un aparat zburător doar pentru el. Americanul şi-a cumpărat unul cu 100.000 $ să-şi facă o casă de vacanţă.

Fostul inginer, în vârstă de 64 de ani, şi-a cumpărat Boeingul 727 nu pentru a face călătorii prin toată lumea, ci pentru a-l transforma într-o locuinţă de vis.

După ce a cumpărat avionul cu 100.000 de dolari (321.550 de lei) în urmă cu şase ani, Bruce Campbell l-a mutat în inima pădurii din Hillsboro, Oregon, SUA, şi l-a transformat într-o casă. În loc să transforme interiorul într-o locuinţă modernă, americanul a ales să lase o mare parte a avionului neschimbat.

A scos scaunele pasagerilor, ca să aibă mai mult spaţiu pentru el

La bord, Campbell duce o viaţă modestă. Doarme pe o saltea, se spală într-un duş improvizat şi găteşte doar la cuptorul cu microunde sau prăjitorul de pâine. La intrare, pensionarul îşi întâmpină musafirii cu papuci de casă sau şosete să nu i se murdărească pardoseala.

Duşul şi baia le-a improvizat în cabina pilotului

Bărbatul are de gând să-şi mai cumpere un Boeing, însă unul 747, pe care să-l transforme în locuinţa sa din Japonia, unde locuieşte jumătate din an.

Mai multe