Şi-a ucis amanta şi i-a plimbat cadavrul cu taxiul

4 mai 2010 17:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Poveste de dragoste sfârşită tragic. Un taximterist constănţean şi-a asasinat amanta cu 20 de lovituri de cuţit. A pus cadavrul pe bancheta din spate şi s-a plimbat ore în şir cu maşina, neştiind ce să facă cu victima.

Givan Ismail (38 de ani) o cunoştea pe Mihaela Cristiana Tolea (30 de ani) de opt ani. Tot atunci a început şi povestea lor de dragoste, deşi ambii erau căsătoriţi. Între timp, femeia a divorţat şi a început să facă presiuni asupra amantului.

"Îmi ameninţa familia", a declarat criminalul, ieri, în maşina Poliţiei. A ieşit la iveală o poveste halucinantă. Marţi dimineaţa, în jurul orei 2.00, Ismail s-a dus în Mangalia, unde locuia iubita sa şi i-a cerut să coboare.

Stanca Tolea, mama victimei: “Erau de opt ani împreună și o ame­nința tot timpul că o s-o omoare.Și pe noi ne amenința că ne dă foc la casă”

Femeia a ieşit în papuci şi trening de casă. "Ne-am certat. Nu ştiu ce am făcut. Abia acum mi-am revenit", povestea bărbatul după opt ore de la comiterea faptei.

Cearta s-a terminat în lovituri de cuţit. A înjunghiat-o de aproape 20 de ori, în special în spate, semn că femeia a vrut să fugă.

Apoi a înghesuit cadavrul pe bancheta din spate şi a venit în Constanţa. S-a plimbat ore în şir fără să îndrăznească să se descotorosească de cadavrul amantei.

"Am vrut să mă omor", spunea Givan. S-a spânzurat de un copac, dar frânghia s-a rupt. S-a aruncat în lacul Siutghiol, dar s-a răzgândit şi a înotat la mal. În cele din urmă a parcat maşina la ieşirea din oraş şi şi-a tăiat venele, lângă femeia moartă.

L-a lăsat curajul şi a sunat un prieten. "Vezi că am omorât-o pe aia", i-a el spus amicului care a sunat imediat la 112. Bărbatul a ajuns în arestul poliţiei.

Mai multe