Şi-a ucis iubita, apoi i-a mâncat creierul

16 septembrie 2014 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Un bărbat din Statele Unite este suspectat că şi-a ucis prietena şi apoi a mâncat-o. Ucigaşul fusese deja acuzat de alte crime, iar femeia a fost cea care l-a scos din închisoare pe cauţiune.

Joseph Oberhansley, din Indiana, ar fi înjunghiat-o pe Tammy Jo Blanton până femeia a murit, conform huffingtonpost.com. Apoi el ar fi mâncat bucăţi din creierul, plămânii şi inima ei.

Blanton a sunat pe 11 septembrie la poliţia din Jeffersonville şi le-a spus oamenilor legii că Oberhansley vrea să intre în casa ei. Poliţiştii au venit la faţa locului şi le-au trimis acasă pe bărbat. A doua zi, ei s-au întors pentru a vedea dacă femeia e în regulă, dar i-au găsit corpul fără suflare în cadă, iar porţiuni ale craniului.

Conform poliţiştilor, Oberhansley a recunoscut că a gătim porţiuni din creierul femeii şi le-a mâncat. Bărbatul a mai fost condamnat în 2000 pentru crimă şi tentativă de crimă, după ce a ucis-o pe iubita lui de pe atunci, în vârstă de 17 ani, şi a rănit-o pe mama lui.

El a fost eliberat în 2012, dar în urmă cu două luni el a fost arestat în urma unei altercaţii cu poliţia. Cea care i-a plătit cauţiunea de 1000 de dolari a fost chiar Blanton.

Mai multe