Şi-a ucis soţia că nu a adus bani din Italia

22 iunie 2010 18:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Gheorghe Şerban (63 de ani) a înfipt cuţitul în soţia sa, Floarea (62 de ani), la câteva ore după ce aceasta s-a întors din Italia,  unde lucrase, timp de două luni, ca menajeră la o familie de bătrâni.

Crima s-a petrecut luni seară în comuna doljeană Podari.

Casa în care a avut loc crima

„M-a sunat nepotul pe la 22.00 şi mi-a zis că maică-sa zace la pământ. Am ajuns cât am putut de repede şi am găsit-o pe Florica cu o gaură la inimă. Se certau des din cauza banilor, că nu le ajungeau. Luni seară a început scandalul, iar fiul lor chiar l-a lovit pe bărbat încercând să îşi apere mama", ne-a spus Maria Ivanciu, sora criminalului, care a rămas înmărmurită când a văzut trupul femeii într-o baltă de sânge.

Femeia mai spune că problemele în familia fratelui său au început de câţiva ani.

„Avuseseră vreo patru case pe care le-au vândut şi au mâncat banii. Acum abia mai aveau cu ce să trăiască. Îşi duceau traiul de pe-o zi pe alta", a mai spus aceasta, în timp ce ştergea sângele de pe podea, ca să nu-i mai amintească de nenorocirea care s-a abătut asupra familiei lor.

Vecinii spun că nu au auzit nici un scandal, luni noaptea, şi că abia spre dimineaţă au aflat de oribila crimă.

„Nu i-am văzut bătându‑se vreodată, dar se mai ciondăneau din cauza lipsurilor. El părea cuminte, dar luase calea băuturii", a spus Florica Mitică, o vecină de 81 de ani.

Criminalul a primit, ieri, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. La ieşirea din tribunal, bărbatul a spus că regretă ce a făcut.

„Îmi pare rău că mi-am omorât nevasta, dar întâi m-a lovit fii-miu", a declarat criminalul.

Mai multe