Şi-a uitat fetiţa în maşină pentru că se grăbea la baie! A găsit-o moartă după câteva ore

4 august 2014 22:32   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie din Utah, America este distrusă după ce şi-a lăsat fiica de 11 luni în maşină, din greşeală, pe o vreme caniculară, iar micuţa a murit.

April Suwyn a decis să o ia pe Skyah cu ea atunci când i-a lăsat la bonă pe cei doi băieţi mai mari. S-a grăbit însă să ajungă la toaletă după ce s-a întors acasă şi a lăsat-o pe fetiţă în maşină. S-a întors de abia în jurul orei 13, când a realizat greşeala făcută. Skyah a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai avut ce face:era moartă.

Nici April, nici soţul ei, Micha, nu au vrut să vorbească despre accident. Însă sora femeii a declarat că April e distrusă de cele întâmplare: "A fost un accident, se consideră oricum vinovată pentru tot ce s-a întâmplat".

Fetiţa rămânea de obicei în grija unui vecin cât timp mama îi lăsa pe băiaţii mai mari cu o bonă. În ziua tragediei a decis să o ia pe micuţă cu ea. Din cauza unui şantier, April a fost nevoită să parcheze la câteva străzi distanţă când s-a întors acasă. S-a grăbit pentru că avea nevoie de la toaletă şi a fost convinsă că a luat-o pe Skyah cu ea şi a pus-o în pătuţ. 

O prietenă de familiei a explicat că fetiţa era iubită de întreaga familie şi April era o mamă foarte bună. 

Poliţia a decis să nu o acuze pe femeie de nimic şi a catalogat moartea fetiţei drept un accident.

Mai multe