Şi-a vândut virginitatea cu 27.950 $

5 noiembrie 2013 18:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Vânzarea virginităţii la licitaţie a devenit deja o modă! Ultima care s-a hotărât să-şi ofere fecioria pe bani grei e o rusoaică de 18 ani. Ea a reuşit să convingă un bărbat să-i plătească 27.950 $ pentru a o avea!

Povestea frumoasei Shatuniha, din Siberia, care şi-a scos recent virginitatea la licitaţie, a făcut repede înconjurul lumii. Poliţia rusă i-a dat undă verde să pecetluiască tranzacţia cu norocosul Evgheni, care a pus la bătaie o grămadă de bani pentru a-şi face pofta.

Tânăra a postat anunţul că-şi vinde "singurul lucru pe care îl are mai de preţ" în "Siberian Times", descriindu-se doar prin cuvintele: "nouă-nefolosită". Evgheni a oferit cu 3.000 de dolari mai mult decât preţul pe care fata îl aştepta, aşa că licitaţia s-a încheiat cu o zi mai devreme decât era anunţat termenul final.

"Am nevoie urgentă de bani", a explicat Shatuniha motivele pentru care a ajuns să se vândă. Ba mai mult, fata e pregătită să arate un certificat de la doctor, că e virgină, la hotelul în care se va face tranzacţia.

Problema e că ziarul "Siberian Times" şi-a amintit că fata şi-a mai scos virginitatea la licitaţie la 17 ani. Să fi rămas atunci fără cumpărător? Sau s-a "reparat chirurgical"? Contactată de presă, poliţia din Krasnoiarsk spune că nu va lua măsuri împotriva ei sau a celui care i-a cumpărat virginitatea, fiindcă nu au încălcat nici o lege. Cumpărătorul îşi asumă riscul dacă va fi cumva înşelat!

Şi-au mai vândut virginitatea! 8 În 2004, americanca Cathy Cobblerson a obţinut, la 24 de ani, 100.000 de dolari de pe urma vânzării la licitaţie a propriei virginităţi prin eBay.

- În 2008, americanca Natalie Dylan a obţinut, la 22 de ani, cea mai mare sumă, 3.700.000 de dolari, în urma unei puneri în vânzare a virginităţii prin licitaţie.- În 2009, românca Alina Percea şi-a vândut virginitatea pentru 14.000 de dolari unui om de afaceri din Italia.

Mai multe