Şi-au rupt fundul pentru 500 €

6 iunie 2014 16:08   Actualitate
Ultima actualizare:

"Splash! Vedete la apă" le-a dat bătăi de cap mai multor vedete autohtone care participă la show-ul verii. La Antena 1, 30 de vedete se întrec într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă, un motiv de distracţie, dar şi o ocazie să-şi învingă temerile.

Vedetele accidentate la "Splash! Vedete la apă" merg mai departe! Anamaria Ferenţ, Doru Todoruţ, Daniela Crudu şi Simona Sensual s-au accidentat serios la antrenamente.

Anamaria Ferenţ (38 de ani) s-a accidentat atât de tare, încât n-a mai putut sta jos decât pe ceva moale

Doru Todoruţ, solistul terupei Deepcentral, a suferit un accident în timpul pregătirilor pentru emisiune. S-a procopsit cu o entorsă la piciorul stâng şi şi-a rupt degetul mare de la piciorul drept, după ce a încercat o săritură cu spatele. În momentul rotirii, Doru a lovit foarte tare, cu picioarele, marginea piscinei. A luat o pauză, timp în care s-a deplasat în cârjă.

Simona Sensual (31 de ani) şi Daniela Crudu (25 de ani) au fost mai norocoase

"Am făcut o entorsă la piciorul stâng şi mi-am rupt degetul mare de la piciorul drept. Acum mă simt mai bine. Încă mai am o atelă cu faşă... Dar abia peste două zile reiau antrenamentele şi filmările pentru emisiune. Duminică merg la Bacău", a declarat, pentru Click!, Doru Todoruţ.

Întrebat dacă nu îi este teamă să continue, cântăreţul a recunoscut că are rezerve. "Sincer, am o teamă, dar poate găsim o soluţie şi sar în cap. Nu ştiu de la ce înălţime trebuie să sar, dar noi, nefiind specialişti, prezentăm anumite riscuri şi ne putem trezi cu alte belele", a mai spus Doru.

Cu probleme mari s-a confruntat şi Anamaria Ferenţ, care s-a accidentat grav la antrenamentele aceleiaşi emisiuni. O săritură de la înălţime avea să o coste scump. S-a accidentat la coloană şi, din cauza durerilor, nu a mai putut sta jos decât pe ceva moale. Cântăreaţa a luat o pauză, timp în care, la antrenamente, a fost înlocuită cu un puşti de 10 ani.

Doru Todoruţ (37 de ani) a umblat trei săptămâni cu o orteză

"Am sărit în apă de pe trambulină, de la o înălţime destul de mare", a spus Anamaria la ProTV.  

Daniela Crudu şi Simona Sensual au vrut să-şi depăşească limitele, însă şi ele s-au confruntat cu probleme. Cruduţa a vrut să înveţe să sară cu capul înainte, iar la contactul cu apa, probabil, poziţia corpului nu era cea mai bună, astfel că Daniela s-a zgâriat, acuzând dureri de spate. Din fericire, ea s-a recuperat repede.

O altă victimă a fost Simona Sensual. Blonda şi-a luxat încă din prima zi de antrenamente un deget de la picior. "M-am lovit la degetul de la picior, dar mi-am revenit repede. Am şi terminat filmările...", ne-a spus Simona.

Monica Davidescu (41 ani) s-a accidentat, în noiembrie 2012, la repetiţiile pentru sezonul 13 de la "Dansez pentru tine". În timp ce exersa dansul în ploaie, partenerul său, George Boghian, s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea. În urma accidentului, actriţa s-a ales cu ligamente rupte la ambele picioare. La aproape un an de la acest incident, actriţa a dat în judecată compania Media Vision, care produce show-ul. Ea a cheltuit mult pe tratamentele şi intervenţiile medicale suferite la ambele picioare, iar acum încearcă să-şi recupereze banii plătiţi, dar vrea şi daune morale.

Mai multe