Şi-au tras vilă între blocuri, în parcare. Legal

4 octombrie 2010 19:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Mai mulţi bucureşteni inventivi au găsit soluţia la problema locului de parcare atunci când vin la muncă. Şi-au tras vilă, fix în mijlocul unei parcări, între blocuri.  “Ciudăţenia” se întâmplă în cartierul Dristor, pe strada Camil Ressu.

"Aici a fost o casă a unor bătrâni, iar noi am cumpărat-o în 1998 de la copiii foştilor proprietari cu intenţia de a face sediu de firmă. Poate părea ciudat, dar totul e perfect legal. Chiar am avut o reclamaţie, acum doi ani. Ne-au chemat de la primărie, chiar dacă ei ne eliberaseră autorizaţia de construcţie. Au văzut că suntem în regulă, şi-au cerut scuze, dar au motivat că trebuia să dea curs reclamaţiei", ne-a spus Mihai Georgescu, acţionar majoritar la firma care îşi are sediul în vila cu pricina.

Vila e ferită de ochii trecătorilor, fiindcă e înconjurată de copaci

Acum, bucureştenii care deţin spaţiul spun că şansa pe care au avut-o când şi-au ridicat casa le-a rezolvat şi o problemă stringentă în Capitală: găsirea unui loc de parcare.

Atunci când vin cu autoturismele la muncă, pe bulevardul Camil Ressu au locuri de parcare berechet.

În spatele clădirii e un loc de joacă pentru copii, iar pe celelate trei laturi vila e înconjurată de maşinile vecinilor care locuiesc în blocurile din zonă.

Mai multe