Şi ei vor să danseze pentru 60.000 de euro

5 iunie 2010 16:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Iubesc dansul şi au un vis de împlinit. Tineri, dar şi persoane trecute de vârsta a doua au luat cu asalt, sâmbătă şi duminică, Teatrul Nottara din Capitală, acolo unde a avut loc preselecţia pentru emisiunea „Dansez pentru tine".

Toţi au avut o poveste impresionantă, însă doar opt vor ajunge în marea finală. Concurenţa este acerbă, tocmai de aceea participanţii au fost copleşiţi de emoţii.

Cu lacrimi în ochi, fiecare dintre ei a trecut printr-o probă de dans şi a avut ocazia să-şi spună pe scurt visul pentru care îşi doreşte să lupte la toamnă, în paşi de dans, alături de o vedetă, în competiţa de la Pro tv.

„Un băiat de 16 ani, care locuieşte în satul bunicilor mei, suferă de paralizie de plex, nu-şi poate întinde mâna dreaptă încă de la naştere. Este orfan, iar eu vreau să-l ajut să se vindece", ne-a mărturisit Adrian Buţugan, de 22 de ani, care a reuşit să treacă de prima preselecţie.

Holul Teatrului Nottara a fost arhiplin

Competiţia visurilor a atras foarte mulţi participanţi. În cele două zile de preselecţie, s-au prezentat în faţa juriului peste 1.000 de persoane.

Fiecare a venit cu galeria după el, holul Teatrului Nottara de­­venind neîncăpător.

Potrivit organizatorilor, preselecţia de vineri a început la ora 10.00 şi s-a prelungit până după 02.00 noaptea.

Noi aspiranţi, dar şi concurenţi selectaţi cu o zi înainte au fost prezenţi şi ieri.

Mai citeşte:

Adversarii de la «Dansez» i-au făcut galerie lui Bote!

Anamaria Ferenţ se «bate» cu Pro TV pentru brazilianul Antonio

Premianţii de la «Dansez»: «Da, chinul a meritat!»

Mai multe