Silvia Dumitrescu, aceeaşi ţinută în două seri la Mamaia!

26 august 2012 16:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi a vrut să iasă în evidenţă prin extravaganţă la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia 2012, crezând că va pune mâna pe un loc sau chiar pe trofeu, Silvia Dumitrescu a rămas cu buza umflată.

S-a îmbrăcat în alb şi negru, şi-a prins o eşarfă în păr, creastă în vârful capului şi două pene drept cercei şi a urcat pe scenă pentru a cânta piesa „Să zbor".

Dacă în prima seară a urcat desculţă pe scenă, sâmbătă, la finală, Silvia şi-a luat papuci, numai că ţinuta a fost aceeaşi. Publicul a comentat apariţia ei din cele două seri, căci a cântat îmbrăcată în aceeaşi vestimentaţie, iar gurile rele au comentat că s-a coafat de parcă ar fi ciocănitoarea „Woody".

Piesa cântată de Silvia, „Să zbor", nu a reuşit să se claseze pe nici un loc la secţiunea „Creaţie". Trofeul Mamaia a generat un scandal la Consiliul Judeţean Constanţa care îl dăduse iniţial lui Horia Moculescu, unii însă au spus că Moculescu e prea bătrân, are 75 de ani, aşa că se pare că până la urmă premiul va fi luat de tânăra Rodica Miron.

Premiile festivalului

Secţiunea „Interpretare”: Locul I – Tudor Rodica Elena (22 ani) – piesa „Noapte caldă”Locul II – Şipoş Alexandra (17 ani) – piesa „Noi amândoi”Locul III – Chişneanu Mihaela (19 ani) – piesa „Suflet gol”

Secţiunea „Creaţie”:Locul I – Horia Moculescu Locul II – Dan Petru Dimitriu Locul III – Aurelian Temişan

Mai multe