Silvia Lăuneanu: «Trebuie să mă grăbesc să rămân însărcinată»

26 octombrie 2013 15:32   Actualitate
Ultima actualizare:

A avut o viaţă atât de plină până acum, încât nu a simţit nevoia să aibă un copil. Dar ceasul biologic a început să sune ameninţător pentru Silvia Lăuneanu. La aproape 38 de ani, şi-a dat seama că trebuie să rămână rapid însărcinată.

„Nu vreau să mai aştept, ar fi un risc mult prea mare pentru mine. Mi-e frică să nu regret când o să am peste 40 de ani şi n-o să mai pot rămâne aşa uşor însărcinată", spune solista De La Vegas. Iubitul ei, Mihai, mai tânăr cu 6 ani, e chiar mai deschis spre întemeierea unei familii. Ba chiar cei doi şi-au propus să se căsătorească.

Firi deschise şi nonconformiste, cererea în căsătorie a decurs firesc, fără inimioare şi dulcegării. „Discutam despre destinaţii de vacanţă şi ne gândeam că trebuie să ajungem anul viitor în Machu Picchu (Peru). Mihai a zis că aceea e destinaţie pentru luna de miere. Atunci, am stabilit să ne căsătorim. Suntem de aproape 6 ani împreună şi relaţia noastră a curs natural, fără niciun hop, era normal să ne îndreptăm spre direcţia aceea, a căsătoriei. Eu oricum nu sunt adepta relaţiilor cu năbădăi, nu aş putea supravieţui într-o astfel de relaţie", mărturiseşte Silvia care, de câteva zile e instructor de combat fit la o sală din Bucureşti şi se pregăteşte de lansarea unui nou single. Viaţă agitată, ca şi până acum. Oare se va putea ţine de cuvânt cu nunta şi copilul?!

Silvia Lăuneanu: «Nu sunt bogată, dar îmi place viaţa mea»

Silvia Lăuneanu: «Sunt o gurmandă, nu mă pot abţine de la dulciuri»

Mai multe