Silviu Biriș: «Astăzi e ziua mea!…»

7 octombrie 2013 17:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Silviu Biriș a împlinit duminică o cifră rotundă, 40 de ani. În aceeași zi a petrecut alături de un grup de colegi și prieteni.

Actorul și-a serbat ziua de naștere, până târziu, la un restaurant din centrul Capitalei. Printre invitați s-au numărat și Oana Turcu și Cristi Brancu, care cu o zi înainte au petrecut la nunta Alessandrei Stoicescu.

"Prietenii artiști se bucură de ce e mai bun când suntem prin preajmă!! La mulți ani, Silviu! Bun tortul???", a scris Oana Turcu pe Facebook, care, pentru aniversarea lui Silviu a optat pentru o rochie Loulou și o coafură realizată de Elena Oseacă.

Deși în localul în care a fost serbat au fost o mulțime de artiști, care au și prestart, Silviu a ținut săs e audă și el la microfon, măcar de ziua lui. Actorul și-a cântat singur la aniversare.

"Suntem la ziua de naștere a lui Silviu Biriș, un actor pe care îl iubim! La Șarpele Roz! Silviu a cântat "Astăzi e ziua mea, zi frumoasa ca voi"!!!", a completat Oana Turcu.

"Gașcă mare și frumoasă la aniversarea lui Silviu Biriș, la Șarpele Roz!! Povestim de toate cu sărbătoritul și Alexandra Velniciuc! Șpritul e bun și Catanga, Ploieșteanu, Gigantu cântă cu Elan!!!", a scris și Cristi Brancu pe Contul său de Facebook, alături de o fotografie sugestivă.

Mai multe