Simona Pătruleasa: «Ne mai dorim un copil, dar mai durează: nu e uşor cu unul, darămite cu doi!»

1 mai 2012 20:28   Actualitate
Ultima actualizare:

În vârstă de opt luni, Ingrid Maria Lucia i-a schimbat viaţa vedetei tv.

„Sunt puţin exagerată, stau mult timp cu ea. 90% din zi îi este dedicată ei", a recunoscut Simona Pătruleasa pentru Kanal D. Cu toate acestea, soţul său este cel care are mai multă răbdare cu fetiţa. „Doarme în cameră şi în pat cu noi. O mai punem şi în pătuţul ei, dar nu rezistăm. Toată lumea ne spune că nu vom mai reuşi să o dăm jos din patul nostru", a povestit Simona amuzată.

Deşi destui părinţi le aleg de mici copiilor lor o carieră, vedeta tv îi va lăsa fiicei sale posibilitatea să opteze: „Orice părinte are aşteptări mari. Nu aş vrea să o fac să renunţe la ceva ce vrea să aleagă. Noi nu o vom influenţa", a afirmat ea, însă a recunoscut că i-ar plăcea „să cânte la pian sau să facă dans sportiv". Deocamdată, cea mică este pasionată de cărţile colorate: „Vrea să le mănânce", a spus Simona.

Ingrid este foarte atentă la detalii, a povestit fericita mămică. Şi în timpul unei şedinţe foto, fetiţa a fost „fascinată: îi place orice fermoar, orice capsă". Astfel că, deşi a trebuit să schimbe cinci ţinute, copilul aproape că nu i-a creat probleme fotografului: „Nu a plâns, nu a protestat. A fost uşor, mă aşteptam să fie mai greu", după cum a relatat vedeta tv.

„Ne mai dorim un copil, dar mai durează. Nu e uşor cu unul, darămite cu doi!", a spus Simona, întrebată dacă îi va oferi fetiţei o surioară sau un frăţior. În plus, „trebuie să-şi revină şi organismul, abia au trecut opt luni de când am născut-o", a explicat ea. Iar pentru soţul său, „Ingrid face cât douăzeci de băieţi".

Simona şi Sabin sunt împreună de şapte ani, însă ea consideră că a avut un iubit „destul de târziu: mama e exigentă, nu puteam să mă ascund de ea. După ora 22.30 nu intram în casă!" Însă atunci când l-a prezentat părinţilor pe actualul soţ, aceştia „l-au plăcut. Contează părerea lor. Şi el m-a prezentat repede părinţilor lui. Soacra mea e o persoană simpatică, e o enciclopedie!"

„M-am schimbat foarte mult datorită lui Sabin. Eu cer prea mult, sunt o persoană exigentă. El este fără pată, nu ai ce să-i reproşezi. Eram şi geloasă, pentru că iubeam. Dacă mi-ar da motiv, poate aş fi şi acum. Dar trebuie să avem încredere, dacă ajungi să fii suspicios nu e bine", a mai spus Simona.

Mai multe