Simona Sensual a fugit de Perversu' de pe Târgu Ocna, la Capatos

12 octombrie 2010 21:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Simona Sensual a dat cu ochii de Perversu de pe Târgu Ocna, zis şi Sorin Ţiganu', în culisele studioului lui Capatos şi a plecat, potrivit moderatorului emisiunii. Ea acuzase recent că angajaţii de la spălătoria unde lucrează Sorin i-au furat portofelul.Cei doi urmau să deiscute despre aceste întâmplări în emisiunea Un Show Păcătos.

Sorin: A încercat să mă jigneasă şi i-am spus că dacă nu încetează o să o jignesc şi eu că e blondă. Capatos: Ea spuse că a fost furată la voi la spălătorie

Sorin: Simona venea la noi de câte ori venea la maica-sa care stă pe lângă noi acolo. Un amic de-al meu îi spăla maşina şi ea a spus că i s-a furat portofelul. S-a dus la maică-sa şi s-a întors cu poltofelul. Aşa mi-a povestit un prieten de-al meu. Ea e mai mincinoasă. E zgârcită. Dă 2 lei şpagă la un spălat.

Bianca: Trebuie să laşi şpagă măcar cinci lei. Doi lei dai la un copil pe stradă care-ţi cere.

Capatos: Pentru că nenorocirile serii trebuie să continue, Simona Sensual a fugit şi cu lavaliera postului. O anunţăm să se controleze pe la spate pentru că e prinsă de cordonul ei lavliera. Să şti că nu vibrează. Sorin:  Nu vreau o confruntare cu mine pentru că minte. Ce să-i spun dacă m-a jignit. Eu i-am spus: dacă ai de gând să mă jigneşti să nu te aştepţi la altceva de la mine. Simona vorbeşte mult şi prost. N-o mai primim la spălătorie. Oricum eu nu i-am spălat maşina niciodată. Ea a început să se ia de locul unde muncesc eu.

VIDEO

Mai multe