Simona Sensual: „Nu mi-am pus silicoane!”. Totuşi se ascunde la piept

4 martie 2011 15:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Blonda a ţinut să infirme zvonurile care o dădeau cu un bust mărit. S-a scris în presă că Simona a apelat la chirurghia estetică pentru „a intra în formă”, geloasă fiind pe sora ei, Alice Iotta, care a realizat un pictorial fierbinte în urmă cu câteva săptămâni.

„Era o farsă a mea că mi-am strâns sânii, pentru că eu oricum am sânii mari. Mi-aş pune silicoane după ce aş naşte, după ce aş face un copil. Nu sunt împotrivă. Nu e o operaţie atât de complicată. Sânii mei sunt foarte mari. Nu mi-am pus implanturi”, a precizat Simona, care şi-a acoperit pieptul  cu o eşarfă pe toată durata emisiunii „Drept la ţintă” de la Kanal D. A refuzat categoric să-şi descopere bustul, parcă ascunzând ceva.

foto - sânii Simonei în forma lor naturală

Andreea Tivadar a menţionat că ei îi este mult prea frică ca să-şi pună silicoane. „Îmi e frică de operaţie, de consecinţe. Am auzit că doare foarte tare. Eu sunt proporţionată, sunt ft slabă.”

Alexandra Bădescu, fostă Ţurdea, a apelat de două ori la chirurgia estetică în zona pieptului. „Prima oară când mi-am pus implant a fost o durere gen febră musculară. A doua oară am avut febră. Acum sunt mulţumită, dar îi vreau mai mari.”

Mai multe