Simona Sensual, terorizată de un puşcăriaş

17 februarie 2012 16:45   Actualitate
Ultima actualizare:

"M-am speriat, dacă te atenţionează cineva, se poate întâmpla ceva", recunoaşte Simona. "Eram cu iubitul meu, iar el intrase la bănuieli. Am zis că e un nebun, mai ales că a devenit insistent. Îmi venea să sparg telefonul!", a povestit Sensuala pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D.

"Întâi mi-a spus că cineva vrea să-mi facă rău, cineva vrea să-mi facă nu-ştiu-ce. Apoi s-a răzgândit, a zis că nu vrea să îmi facă rău. Eu cred că i-a dat cineva numărul meu pentru a scăpa şi i-a spus: «Mai sun-o şi pe asta, terorizeaz-o pe ea»". Chiar şi aşa, pe Simona a afectat-o: "Sunt o fată singură, mă sună în fiecare zi, la ora trei dimineaţa".

Deşi bărbatul pretinde că are numerele de telefon de la Leo de la Strehaia, controversatul personaj neagă că ar avea vreo legătură: "Îl cunosc, dar nu e nimic adevărat. Acest Mexicanu' l-a ameninţat pe Cristi, fostul iubit al Marianei Moculescu. Eu i-am spus că sunt Leo de la Strehaia, am făcut greşeala să-i dau numărul, şi m-a ameninţat şi pe mine. Cu Simona sunt amic, nu vreau să-i fac rău", a spus el, încercând să iasă din noul scandal.

Mai multe