«Simona Traşcă a facut sex cu Alex Reid pe 500 de euro. I-a dat boli venerice»

14 februarie 2012 8:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Ţăranul cu Maserati a făcut câteva declaraţii uimitoare! El a povestit despre escapada dintre şeful lui, Alex Reid, şi Pamela de România. Petre Crăete susţine că actorul a întreţinut relaţii sexuale cu Simona Traşcă contra cost.

Potrivit STL.RO, în urmă cu câteva luni, după ce a sosit în România, Petre şi Alex Reid s-au cazat la un hotel din ţară, unde actorul i-a cerut managerului să-i facă rost de o domnişoară care să fie dispusă să facă sex pe bani.

"«Are vechime si stie meserie. A lucrat in Italia, Anglia si in Spania foarte putin si numai in hoteluri de lux ca acesta, am dat-o la colegii de acolo sa ii faca marketingul si sa o cizeleze ca inainte era o taranca. Iar acum chiar daca are prieten, i-a intrat meseria in sange si face lucrare buna! Garantat! Ar trebui sa o incerci si tu pentru jumate de pret, ca esti dragut si imi faci vanzare!», mi-a spus managerul hotelului care era si «peste sub acoperire». Intr-un final, am ales-o pe aceasta diva pentru pretul de 500 euro pe noapte - pentru actor", a spus Petre Craete.

Ţăranul cu Maserati a mai spus că Simona i-ar fi propus şi lui o partidă de sex.

"Dupa ce a terminat treaba cu actorul, a batut si la usa la mine si mi-a cerut sa imi faca sex oral si mie pentru 100 de euro, la care eu, nefiind adeptul de a plati pentru sex, am refuzat-o categoric! Mi s-a cerut de catre manager sa pastrez confidentialitatea. L-am intrebat pe Alex daca i-a placut cu o romanca, cu aceasta Simona Trasca, iar el a zis ca avea niste bube pe limba, ceva, iar la doua saptamani de la eveniment mi-a zis ca a trebuit sa mearga la dermato-venerice pentru ca a fost imbolnavit. M-am simtit foarte prost cand am auzit asta si l-am sunat pe managerul care s-a facut ca nu stie despre ce e vorba! Va dau acest interviu ca si razbunare pe manager!", a conchis Petre Craete.

Citeşte povestea integrală aici.

Petre Craete, alaturi de Alex Reid si logodnica lui, manechinul Chantelle Houghton, la o petrecere mondena din Londra

Mai multe