Sinucigaş convins să renunţe ca să pună un bilet la pariuri sportive

2 aprilie 2010 6:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Rupea le-a dat bătăi de cap poliţiştilor în această dimineaţă. În jurul orei 7.00, el s-a urcat pe Podul Băneasa, deasupra căii ferate Bucureşti-Constanţa şi a ameninţat că se aruncă. La faţa locului au intervenit patru echipaje de poliţie, unul al Poliţiei Comunitate, două echipaje de pompieri şi o ambulanţă.

Principalul motiv pentru care tânărul, în vârstă de 21 de ani, a apelat la acest gest a fost faptul că poliţiştii de la Secţia 4 de Poliţie l-au bătut. El a intervenit pentru fratele său care furase un laptop, dar, spune el, că i-a fost aplicat un tratament agresiv din partea celor din secţie.

Întrebat de oamenii de ordine dacă are urme, el a explicat că de fapt nu a primit decât o palmă. Foarte agitat, Cătălin a refuzat să coboare după ce pompierii i-au aruncat de mai multe ori frânghia. Mai mult, el a recunoscut că se afla sub influenţa substanţelor interzise. „Am tras pe nas", a spus el.

Tânărul a cerut să vorbească cu comandantul Secţiei de Poliţie 4 şi cu părinţii săi, mai mult a cerut şi un pahar cu apă şi o ţigară, l-a care a renunţat în final. După ce un poliţist comunitat i-a propus de mai multe ori să se urce înapoi pe pod „ca să mai bage un bilet la pariuri sportive", Cătălin a acceptat oferta şi a revenit pe pod.

Mai multe