«Şmecherul cu BMW», opt ani după gratii

25 noiembrie 2010 19:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Tânărul din Craiova care a bătut  în luna aprilie un bătrân pe o trecere de pietoni, în urma loviturilor victima decedând, a fost condamnat de Tribunalul Dolj. El va sta după gratii opt ani, fiindcă e recidivist.

Cosmin Gigi Drăgan (22 de ani) este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte după ce l-a snopit în bătaie pe Pavel Rentea (63 de ani), la 2 aprilie.

"Şmecherul cu BMW" s-a enervat că omul a traversat prea încet strada. Victima care era însoţită de nepoata sa, Albertina (6 ani), a făcut stop cardiorespirator în urma loviturilor şi a murit, iar agresorul a fugit.

Bătăuşul Cosmin Drăgan se dă jos din maşină şi-l ia la pumni pe Pavel Rentea, pentru că traversa pe „zebră” prea încet (foto: captură Antena 3)

Pentru fapta sa, Drăgan a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Dolj la şase ani de închisoare .

Agresorul a mai primit încă doi ani de carceră, pentru complicitate la furt calificat. În anul 2009, el a fost prins furând din maşini, în Târgu Jiu.

După ploaia de pumni, victima se ridică tremurând şi pleacă. Drăgan îl ajunge din urmă şi îl bate din nou. (foto: captură Antena 3)

Ionuţ Rentea, fiul victimei, spune că pedeapsa dată de Tribunalul Dolj este prea mică.

„Voi face recurs. A luat viaţa unui om şi trebuie să plătească! La ultima înfăţişare de la Tribunal a spus că tatăl meu a vrut să îl lovească cu un pietroi. A început să şi plângă!", a explicat Ionuţ.

Victima reuşeşte cu greu să se ridice, se îndreaptă brusc spre un parapet de beton, unde cade. Pavel Rentea nu mai mişcă (foto: captură Antena 3)

Mai multe