Smiley, părăsit de Laura că nu voia copii?

6 iunie 2012 17:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Încă o bombă care zguduie showbizul românesc! Laura Cosoi (30 de ani) şi Smiley (28 de ani) şi-au anunţat oficial separarea, după cinci ani de iubire. Cei doi s-au despărţit de comun acord, aşa că nu au refuzat să colaboreze pe plan profesional.

S-a rupt lanţul de iubire! Actriţa Laura Cosoi şi cântăreţul Smiley şi-au spus "Adio!" după mai bine de cinci ani de relaţie şi de convieţuire.

Cei doi nu au vrut să spună adevăratul motiv care a dus la destrămarea relaţiei, rezumându-se doar la explicaţia că au ajuns la concuzia că le este mai bine aşa, iar despărţirea lor a fost de comun acord.

"Este adevărat că ne-am despărţit. Nu este o strategie de PR, aşa cum s-a zvonit. Noi ne-am anunţat separarea oficial şi nu vrem să vorbim mai mult despre asta. Restul ţine de intimitatea noastră. Am rămas prieteni şi avem proiecte împreună pe viitor", a declarat Laura, pentru Click!

Întrebată dacă unul dintre motivele pentru care s-au despărţit a fost distanţa şi faptul că Smiley era mai mereu plecat, Laura ne-a asigurat că nu.

"Mergeam cu el la evenimente, îl însoţeam şi acest lucru nu s-a schimbat. Nu dorim să facem mai multe declaraţii despre despărţire", ne-a mai spus ea.

Totuşi, se pare, despărţirea nu i-a afectat atât de tare. Imediat după ce a anunţat că s-au despărţit, Laura a petrecut cu prietenele, Dana Rogoz şi Adela Popescu, la un restaurant din Capitală. De cealaltă parte, invitat, ieri dimineaţă, într-o emisiune la Radio 21, cântăreţul nici n-a adus vorbă despre despărţirea de Laura, ci doar a specificat că vrea să mai copilărească.

"Nu ne-am gândit cum ar fi să avem un copil în casă. Deocamdată nu mă bate gândul deloc. Întâi să mai copilăresc eu, mai am de copilărit!", spunea el. Laura şi Smiley încă nu s-au decis cum vor proceda cu vila în care locuiesc şi pe care au construit-o împreună, estimată undeva la 300.000 €.

Cei doi s-au mutat în casă nouă, situată lângă Bucureşti, în Ilfov, la sfârşitul anului trecut. Vila are 360 mp construiţi, etaj şi mansardă.

Mai multe