Smiley va înregistra o piesă împreună cu Krem - FOTO

24 mai 2012 11:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Smiley a promis că va înregistra o piesă împreună cu Krem, concurent la show-ul «Românii au talent».

În premieră la ProFM, DJ-ii GreeG şi Onuc l-au avut invitat miercuri seara, pe Krem, care i-a întreţinut pe ascultătorii aflaţi pe recepţie cu piese interpretate live în studio.

În vârstă de 23 de ani, Răzvan Alexe pe care telespectatorii l-au văzut şi l-au susţinut la "Românii au talent", la ProTV a povestit momentele prin care a trecut la emisiune şi mai ales după. "A fost foarte amuzant şi cu siguranţă cea mai tare şi mai revigorantă experienţă. Sunt extraordinar de recunoscător tuturor", le-a spus Răzvan lui GreeG şi lui Onuc.

Ascultatorii au aflat chiar de la Răzvan că este student la actorie, că are o prietenă şi că numele de scenă Krem vine de la Kremlin, iar talentul său este o joacă cu multe cuvinte.

Printre momentele în care a compus versuri şi a stat de vorbă realizatorii de radio s-a strecurat şi o surpriză pe care Dj-ii i-au pregătit-o invitatului lor. Astfel, nimeni altul decât Smiley a intrat în direct la ProFM şi a confirmat că va face o piesă impreuna cu Krem. "Îmi place foarte mult stilul lui şi felul în care ştie să se autoironizeze. Cu siguranţă vom face o piesă împreună", a declarat Smiley. "Oficial ne merge şi mai bine", l-a completat Krem incântat, care a primit propunerea spunându-i-se că "tu esti funny, noi suntem Ha Ha Ha, deci ne potrivim".

Mai multe