Şoc! Aşa arată acum una dintre cele mai sexy românce din anii ’90

30 octombrie 2012 17:23   Actualitate
Ultima actualizare:

În urmă cu peste zece ani, românca Laura Stone (42 de ani), un model de succes, care a cochetat şi cu muzica, făcea furori. Senzuală şi cu un trup de zeiţă, a frânt multe inimi, inclusiv pe cea a lui Daniel Dăianu, fostul ministru al finanţelor, care i-a fost iubit. Anii au trecut, iar astăzi Laura Stone nu mai are mai nimic în comun cu femeia sexy de atunci.

Corpul perfect al româncei i-a impresionat până şi pe italieni. Stabilită în peninsulă, a fost desemnată, la un concurs de frumuseţe, femeia cu cele mai lungi picioare din Italia. Laura a prezentat creaţiile unor designeri celebri ca Armani, Versace sau Ferre. Ea a ajuns în atenţia presei din România după ce, în 1999, a prezentat Festivalul de la Mamaia, an în care i-a surâs şi norocul în dragoste.

A început o relaţie cu Daniel Dăianu, pe atunci ministru al finanţelor. Din cauza distanţei, relaţia lor s-a destrămat, însă, după doar câteva luni.

2012- Stabilită în Elveţia, Laura este acum aproape de nerecunoscut: are în plus peste 20 de kilogrameşi nu pare să-i mai pese de siluetă

"Cu Dani, am rămas foarte bună prietenă", mărturisea Laura într-un articol apărut în presă în acea perioadă. Tot atunci, ea a recunoscut că s-a iubit şi cu tenismenul Ilie Năstase, dar şi cu fotbalistul Ilie Dumitrescu.

În perioada legăturii cu sportivul român, Laura l-a întâlnit pe Ricardo Ferrari, un medic chirurg italian de care s-a îndrăgostit lulea. L-a părăsit pe Ilie Dumitrescu şi s-a căsătorit cu italianul, dar mariajul nu a durat decât cinci ani.

"Dintre Ilie şi soţul meu, l-am ales pe soţul meu", a declarat Laura Stone într-un interviu apărut la acea vreme. Deşi curtată de bărbaţi celebri şi cu potenţial financiar, Laura nu s-a mai recăsătorit după divorţul de Ricardo, dar are un iubit.

Între timp, s-a mutat din Italia, trăind în Elveţia. Diva de altădată este aproape de nerecunoscut. Cu multe kilograme în plus peste greutatea normală, o mină tristă şi un chip îmbătrânit, Laura Stone a ajuns doar o umbră a femeii superbe de acum peste zece ani.

Încercănată şi cu 20 de kilograme în plus

Laura Stone nu mai radiază ca odinioară. Cu o figură răvăşită de anii care s-au scurs, are aerul unei femei îmbătrânite prematur.

Cearcănele adânci imprimă chipului atât de senin cândva o tristeţe accentuată, dar trădează şi o oboseală acută.

Cu cel puţin 20 de kilograme în plus faţă de silueta de acum 12 ani, Laura Stone este o femeie obişnuită, fără acea sclipire specifică modelelor pe care le vedem pe podiumuri şi în reviste.

Mai multe