Şoc în showbiz! Sânziana Buruiană renunţă la lumea mondenă

25 iunie 2013 21:43   Actualitate
Ultima actualizare:

După ani buni în care a fost în permanenţă în atenţia presei, Sânziana Buruiană a declarat că nu-şi mai doreşte acest lucru şi că se va ocupa mai mult de afaceri. Invitată la WOWbiz, blonda a povestit ce planuri are pentru viitorul ei.

Sânzi a mărturisit că nu mai vrea să fie toată ziua la televizor şi că îşi doreşte să se ocupe mai mult de afacerea pe care a primit-o cadou de ziua ei.

"Fiecare om are o etapă în viaţa lui. Eu în momentul de faţă vreau să fac altceva. Am primit azi, de ziua mea, un cadou de la părinţii mei. Ei mi-au dat pe mână o afacere şi vreau să o conduc cum trebuie. Dacă am ales să merg pe drumul ăsta, nu o să am probleme că nu o să mai am apariţii publice", a declarat aceasta.

Sânziana a primit flori de la Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea, cu ocazia zilei ei de naştere

Blonda a dezvăluit şi în ce constă afacerea în care este implicată sută la sută şi care a făcut-o să ia decizia de a renunţa la lumea mondenă.

"Mi-am deschis, împreună cu o prietenă, un salon de înfrumuseţare. Am investit câteva mii de euro pentru că nu vreau ca clienţii mei să păţească ce a păţit Laurette. El funcţioneaza de câteva luni, dar de săptămâna viitoare mă voi ocupa personal de acest lucru", a spus aceasta.

Mai multe