Şocant! Execuţie pe stradă în stil mafiot la Napoli

29 octombrie 2009 14:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Ziarul ¨Corriere della Sera¨ a publicat pe pagina electronică un clip al unei execuţii mafiote de pe o stradă din oraşul Napoli. Clipul a fost pus la dispoziţia presei de către Procura din Napoli din cauză că autorul crimei nu a fost deocamdată identificat şi prins.

Imaginile clipului au fost capturate de camerele de siguranţă ale unui bar din Napoli. Bărbatul a fost executat de un sicar (asasin plătit al unei grupări mafiote, n.r.) printr-o metodă tipică mafiotă.

CLICK aici pentru VIDEO

Acesta din urmă, a intrat în barul în faţa căruia se afla viitoarea sa victimă, a analizat rapid figurile celor afalţi în interior, a ieşit afară, l-a strigat pe nume pe Mariano şi l-a împuşcat de patru ori: trei gloanţe în corp şi unul deasupra cefei, o metodă specifică de execuţie a clanurilor mafiote din sudul Italiei. După împuşcătura fatală, sicarul s-a îndepărtat relaxat de corpul lăsat pe trotuar. Incidentul a avut loc pe data de mai.

Ceea ce s-a întâmplat după aceea este foarte asemânător cu ceea ce s-a întâmplat după ce a fost împuşcat de mafie Petru Bîrlădeanu, românul ucis pe data de 26 mai în faţa staţiei de metrou Montesanto din Napoli: toată lumea a fugit speriată fără să îi acorde ajutor omului aflat pe asfalt.

Forţele de ordine au pus la dispoziţia publicului imaginile cu execuţia pentru a mări şansele de a-l identifica pe criminal.

Se pare că bărbatul omorât avea legături cu lumea mafiei. Află identitatea celui ucis pe adevărul.it.

Mai multe