Şocant! Hustler vrea să publice nudul unei tinere decapitate - VIDEO

12 martie 2010 15:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Celebra revistă porno s-a luptat să obţină drepturile de publicare a unor fotografii şocante, care înfăţişau o tănără de 24 de ani, dezbrăcată şi decapitată, informează Fox News.

Meredith Emerson, o absolventă a Universităţii din Georgia, a fost ucisă în munţii Blood, în ianuarie 2008, în timp ce se afla în drumeţie cu câinele ei. După ce asasinul, un bărbat de 61 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, familia tinerei a răsuflat uşurată.

Însă, recent, familia Emerson a fost nevoită să apeleze din nou la justiţie pentru a împiedica publicarea fotografiilor realizate la locul crimei în revista Hustler.

Fred Rosen, un jurnalist freelenacer, a încercat să facă rost de poze pentru cunoscuta revistă pentru adulţi, însă, joi, judecătorul Dan Coursey a blocat accesul către aceste imagini.

Hustler a lansat un comunicat de presă în care a anunţat că avocaţii revistei iau în considerare apelul.

"Fotografiile de la locul crimei sunt unele dintre cele mai explicite şi oribile imagini pe care le-am putut vedea în cei 37 de ani de activitate în domeniul criminalisticii", a declarat directorul Biroului de Investigaţii din Georgia, Vernon Keenan.

"Este un afront adus familiei victimei. Este incredibil că o publicaţie ar putea cere aşa ceva", a mai spus el.

Gary Michael Hilton, criminalul lui Meredith Emerson

Mai multe